Aktuality

Euroboxy a jejich využití?

Euroboxy, nazývané také euro přepravky, jsou univerzální skladovací a přepravní nástroje. Jsou vyrobeny z odolné lepenky, obvykle 5vrstvé, a vyznačují se standardizovanými rozměry, které jim umožňují snadnou manipulaci a skladování.

20.03.2024 celý článek

Jaké může být další využití krabic určených na stěhování?

Krabice určené na stěhování jsou nezbytné pro hladký průběh tohoto náročného období. Kromě samotného stěhování mohou mít i další užitečné využití. Zde je několik možností:

15.02.2024 celý článek

Krabice z vlnité lepenky 7VL a její využití

Krabice z vlnité lepenky 7VL jsou vyrobeny z sedmi vrstev vlnité lepenky, což jim poskytuje vysokou pevnost a odolnost. Jsou ideální pro přepravu a skladování velmi těžkých, nebo křehkých předmětů.

31.01.2024 celý článek

Plastová kartonáž jako náhrada lepenkového kartonu

Plastová kartonáž je moderní materiál, který se stále více používá jako náhrada lepenkového kartonu. Má řadu výhod, které ji činí atraktivní alternativou pro řadu aplikací.

23.11.2023 celý článek

Stěhujete se a přemýšlíte kam uskladnit věci pro jejich přenesení?

Stěhujete se a přemýšlíte kam uskladnit věci pro jejich přenesení? Využijte naše levné krabice na stěhování! Krabice na stěhování totiž představují velice levný a praktický způsob, jak přestěhovat ty nejrůznější věci, aniž by došlo k jejich poškození.

02.10.2023 celý článek

Kartonové krabice - výprodej

Krabice na stěhování, které jsou vyrobené z kvalitního kartonu, mají velice široké uplatnění. V kartonové krabici lze velmi snadno a bezpečně přepravovat širokou škálu předmětů a zboží o různých rozměrech i váze.

02.08.2023 celý článek

Kvalitní krabice na stěhování od firmy Akart

Sháníte krabice na stěhování? Naše firma vám nabízí kvalitní krabice za skvělé ceny. Pro účely stěhování se například skvěle hodí kartonové krabice s víkem, které jsou velmi pevné a praktické.

20.06.2023 celý článek

Levné archivační krabice Akart

Pro uskladnění dokumentů vám perfektně poslouží skládací archivační krabice, které mají nízkou pořizovací cenu, jsou lehké, praktické a k dostání jsou v rozloženém stavu. Díky tomu ušetříte za dopravu. Skládací archivační krabice jsou navržené dle norem katalogu FEFCO a můžete si být jisti, že je snadno složíte během několika vteřin.

30.05.2023 celý článek

Kartonplast v různých barvách

Kartonplast je dutinkový polypropylen, který má celou řadu využití. Může mít různou tloušťku, je vysoce pevný, lehký a odolný vůči vodě i chemickým látkám. Kartonplast je omyvatelný, lze jej používat opakovaně a vyniká dlouhou životností. Velkou výhodou kartonplastu je také jeho zdravotní nezávadnost a můžete ho použít i pro přímý styk s potravinami. Kartonplast si můžete pořídit v různých barvách a je 100% recyklovatelný.

01.05.2023 celý článek

Obaly vhodné k přepravě

Jedním z obalů vhodných k přepravě sypkých hmot, granulátu, drobných polotovarů a produktů chemického či automobilového průmyslu, jsou oktabíny, které jsou stabilní a výborně tlumí.

31.03.2023 celý článek

Výhody a přednosti skládacích archivačních krabic

Víte, k čemu slouží archivační krabice?Jejich předností je to, že do nich můžete pohodlně uskladnit všechny dokumenty.Je možné je využít i pro stěhování právě například dokumentů.

27.02.2023 celý článek

Stěhovací krabice za výhodné ceny

Vážení zákazníci, součástí naší nabídky jsou krabice na stěhování, díky kterým bude vaše stěhování opravdu pohodlné. Skvělým tipem jsou kartonové krabice s víkem, do kterých můžete uložit předměty bez obav z vypadnutí nebo jejich poškození.

31.01.2023 celý článek

Krabice na stěhování Akart

Vážení zákazníci, součástí naší nabídky jsou krabice na stěhování, díky kterým bude vaše stěhování opravdu pohodlné. Skvělým tipem jsou kartonové krabice s víkem, do kterých můžete uložit předměty bez obav z vypadnutí nebo jejich poškození.

02.01.2023 celý článek

Skládací krabice - jednodílné i dvoudílné

Skládací krabice patří mezi nejoblíbenější obalové materiály. Je to dáno jejich skladností, nízkými pořizovacími náklady i širokým spektrem využití. Náklady na jejich přepravu či skladování jsou nižší z důvodu jejich nízké hmotnosti a skladnosti. Skládací krabice vyrábíme různých tvarů a velikostí.

27.11.2022 celý článek

Stabilizace zboží v krabicích fixačními prvky

Pro přepravu zboží v krabicích vám nabízíme pěnové fixační prvky, které dokážou ochránit vaše křehké zboží před poškozením při transportu a manipulaci. Pěnová fixace nabízí možnost přizpůsobení rozměru i tvaru uloženého zboží. Zajišťuje stabilizaci zboží v krabicích a poskytuje perfektní ochranu před nárazy a vibracemi.

31.10.2022 celý článek

Váš dodavatel kartonové lepenky Akart

Vážení zákazníci, potřebujete zajistit dodávky kartonové lepenky? Naše firma Akart vše zajistí. Spolehnout se můžete na profesionální servis ve všech směrech.

03.10.2022 celý článek

Kartonová lepenka

Hledáte spolehlivého dodavatele kartonové lepenky? V tom případě se obraťte na nás, my Vám ji zajistíme. Lepenku dodáváme v arších nebo v rolích. Lepenka je balící materiál z papíru. Samotnou tloušťku strojní lepenky tvoří a vyplňují k sobě v celé ploše plné spojené vrstvy stejných i rozdílných materiálů.

01.09.2022 celý článek

AKTUÁLNÍ INFORMACE O VÝVOJI TRHU

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás stručně informovali o vývoji trhu s kartonovými obaly a vlnitou lepenkou.

02.05.2022 celý článek

VÝVOJ TRHU: dobré zprávy na trhu s kartonovými obaly a vlnitou lepenkou

Vážení zákazníci, situace na trhu se v porovnání s rokem 2021 pomalu uklidňuje a máme dostatek materiálu i výrobních kapacit. Přijímáme nové poptávky a objednávky a cenová hladina se pomalu začíná stabilizovat. 

17.02.2022 celý článek

PF 2022

Vážení zákazníci,
ve dnech od 18.12.2021 do 2.1.2022 probíhá v naší společnosti vánoční odstávka. Budeme tu pro Vás opět od 3.1.2022.

15.12.2021 celý článek

Kartonové obaly pro přepravu granulátu

Oktabíny jsou zhotoveny z pětivrstvých nebo sedmivrstvých lepenek, které zajišťují vysokou nosnost a pevnost. Oktabíny mají osmiúhelníkový průřez, na který je nasunut vrchní a spodní díl. Jsou to standardizované konstrukce dle katalogu FEFCO.

04.11.2021 celý článek

Dárkové krabice budou reprezentovat váš produkt

Vyrobíme vám dárkový obal přesně dle vašich představ. Součástí služeb Akart jsou dárkové krabice, které navrhneme a vyrobíme podle vašeho zadání. Nabídnout vám můžeme dárkové krabice na víno, na potraviny, na různé dárkové předměty apod.

29.09.2021 celý článek

Kartonová lepenka je recyklovatelná

Zajistěte si spolehlivého dodavatele kartonové lepenky. Obraťte na nás, my Vám dodávku lepenky zajistíme. Lepenku dodáváme v arších nebo v rolích. Lepenka je balící materiál z papíru. Samotnou tloušťku strojní lepenky tvoří a vyplňují k sobě v celé ploše plné spojené vrstvy stejných i rozdílných materiálů.

06.09.2021 celý článek

Fixace předmětů uvnitř krabice

Lámete si hlavu nad tím, jak bezpečně zajistit předmět uvnitř krabice? Skvělou pomůckou jsou ochranné papírové hrany, které se vyznačují vysokou pevností, tuhostí a odolností. Předmět proto bude perfektně zafixován na svém místě.

18.08.2021 celý článek

Dodávka kartonové lepenky

Měli byste zájem o dodávku kartonové lepenky? Obraťte se na Akart, my vám kartonovou lepenku rádi zajistíme. Lepenku dodáváme v arších nebo v rolích. Lepenka je balící materiál z papíru. Samotnou tloušťku strojní lepenky tvoří a vyplňují k sobě v celé ploše plné spojené vrstvy stejných i rozdílných materiálů.

10.08.2021 celý článek

Reprezentativní pizza krabice

Vážení zákazníci, kromě krabic na stěhování vyrábíme také krabice na pizzu, které si u nás můžete objednat na zakázku. Naše firma Akart Vám zajistí jejich výrobu. Naše krabice na pizzu splňují nároky na pevnost, odolnost a také mají reprezentativní vzhled.

10.08.2021 celý článek

Sedmivrstvá vlnitá lepenka

Kartonové proklady z vlnité lepenky 7VL se uplatní i jako podkladový materiál pro ochranu ploch, balení a ochrana kovových předmětů a profilů. Můžete se tedy spolehnout, že kartonové proklady z vlnité lepenky 7VL spolehlivě zafixují zboží a ochrání ho před poškozením. Také skvěle poslouží k oddělení jednotlivých výrobků v obalu.

10.08.2021 celý článek

Dárkové krabice na zakázku

Vážení zákazníci, u nás také najdete dárkové krabice na míru, které jsme schopni vyrobit přesně podle vašich požadavků. Nabídnout vám můžeme dárkové krabice na víno, na potraviny, na různé dárkové předměty apod.

10.08.2021 celý článek

KDE NÁS NAJDETE: